نیازمندی‌های داخلی

تخمین نیازمندی­های داخلی در بخش دسترسی رادیویی سیار و سیستم­های انتقال

پس از بررسی روند بازارهای جهانی، در این بخش به بررسی نیازمندی­های داخلی در بخش دسترسی رادیویی سیار و سیستم­های انتقال می‌پردازیم. عمده مصرف‌کنندگان تجهیزات LTE در کشور، اپراتورهای تلفن همراه، سازمان صدا و سیما، شرکت‌های نفت و گاز و مراکز نظامی هستند. بر اساس بررسی‌های انجام شده، در حال حاضر اکثر نیازهای این بخش­ها توسط شرکت­های تولید کننده­ی خارجی برآورده می­شود. برای بررسی بازار کشور، نیاز اپراتورها، سازمان صدا وسیما و شرکت‌های نفت و گاز و مراکز نظامی مورد بررسی و مطالعه قرار گرفت که نتایج آن در در دسته بندی ارائه شده در شکل‌های ۵ تا ۷، ارائه شده است.

شکل۵: نمودار میزان نیازمندی­های شرکت­های مختلف برای محصولات رادیویی در طول سال­های ۲۰۱۶-۲۰۲۰

شکل۶: نمودار میزان نیازمندی شرکت‌ها­ی مختلف برای محصولات آنتن در طول سال­های ۲۰۱۶-۲۰۲۰

شکل ۷: میزان نیازمندی شرکت‌ها­ی مختلف برای انواع ایستگاههای پایه در طول سال­های ۲۰۱۶-۲۰۲۰