اقدامات کلیدی

پروژه "تدوین برنامه جامع موضوع محوری کسب دانش و تولید نمونه رادیوی پرظرفیت و دسترسی رادیویی ۴G " با هدف شناسایی پتانسیلهای فنی و بازار و ارائه راهبردهای اجرایی برای تولید محصولات مورد نیاز کشور با داشتن دید صادرات به بازارهای جهانی تعریف و اجرا شده است.

در این راستا اقدامات کلیدی زیر صورت پذیرفته است:

• برگزاری جلسات با کارشناسان و فناوران داخلی
  • تشکیل کمیته‌های تخصصی تولید کنندگان فعال در حوزه‌های رادیو و آنتن
  • بررسی گزارشات فنی اقتصادی بین المللی در حوزه تجهیزات ارتباطات رادیویی
  • شناخت نیازهای بازار داخل
  • شناخت توانمندیهای فنی برای بومی سازی محصولات رادیویی مورد نیاز
  • استخراج راهبردهای کلان و برنامه‌های اجرایی
  • استخراج عناوین پروژه‌ها، مشخصات فنی و الزامات اجرایی آنها
  • الویت بندی و زمانبندی اجرای پروژه‌های پیشنهادی
  • برگزاری جلسه هم اندیشی با حضور نخبگان و فعالان در خصوص نقشه راه، راهبردهای اجرایی و پروژه‌های پیشنهادی

مجموعه فعالیت‌های انجام شده در این پروژه، در قالب چهار گزارش به شرح ذیل جمع بندی نهایی شده است. گزارش حاضر، خلاصه مدیریتی پروژه می‌باشد.

• گزارش تحلیل نیازها، شناسایی توانمندیها و ارائه راهبردها و برنامه‌های اجرایی برای تولید سامانه‌های انتقال و دسترسی رادیویی نسل چهار
  • گزارش مطالعات تطبیقی و رویکرد بازارهای خارجی در حوزه رادیو و دسترسی رادیویی نسل چهار
  • گزارش استخراج مشخصات فنی محصولات و RFP پروژه‌های مرتبط با موضوع محوری رادیو و دسترسی رادیویی نسل چهار
  • گزارش منشور پروژه‌های مرتبط با موضوع محوری رادیو و دسترسی رادیویی نسل چهار