بازار جهانی تجهیزات دسترسی رادیویی (۴G LTE)

در حال حاضر حدود ۵۰ درصد از بک‌هال در شبکه‌های سلولی در سراسر جهان با استفاده از رادیو مایکروویو انجام می‌پذیرد. با وجود رشد استفاده از فیبر برای این نوع ارتباطات، پیش‌بینی‌ها حاکی از باقی ماندن حجم بزرگی از رادیوها در شبکه بک‌هال است. شکل زیر که از گزارشات سالانه شرکت اریکسون استخراج شده نشان می‌دهد برقراری ارتباط برای حدود ۶۵ درصد از کل سایت‌های شبکه‌های دسترسی بی‌سیم، در سراسر جهان تا سال ۲۰۲۱ همچنان با رادیوهای مایکروویو است. از این رو سرمایه‌گذاری در این عرصه در سطح جهانی قابل توجیه است.

درصد بکارگیری انواع ارتباطات بک‌هال در شبکه‌های سلولی در سراسر جهان

همچنین تخمین میزان استفاده از رادیوها بر حسب فرکانس‌های استفاده شده طی سال‌های آتی نیز نشان دهنده این است که بیش از ۲۵ درصد از رادیوهای بک‌هال تا سال ۲۰۲۰ در باندهای فرکانسی بالای ۵۰ گیگاهرتز خواهند بود. این موضوع در شکل زیر نشان داده شده است.

تخمین میزان استفاده از رادیوها بر حسب فرکانسهای استفاده شده طی سال‌های آتی

از سوی دیگر طبق نمودار زیر، مشاهده می‌شود در سه منطقه خاورمیانه، آفریقا و شبه‌قاره هند حدود ۸۰ درصد شبکه بک‌هال در اختیار رادیو مایکروویو است. با وجود توسعه مداوم شبکه‌ها و نیاز به ارتباطات پر‌سرعت داده سیار، این سهم بازار در طی ۵ سال‌ آتی علیرغم کاهش نسبی، تغییر چندانی نمی‌کند. از این رو حجم بالایی از تقاضا برای رادیوهای مایکروویو در منطقه وجود دارد.

پیش بینی درصد بکارگیری شبکه ارتباط بک‌هال مایکروویوی در کشورهای مختلف

در شکل زیر میزان درآمد جهانی از محل فروش تجهیزات مورد استفاده در بخش‌های مختلف ارتباطات سلولی آورده شده­است. همانطور که در نمودار مشاهده می­شود، در سال­های آینده میزان درآمد تولید‌کنندگان در بخش‌های مختلف تغییر می‌کند اما میزان کلی آن تقریبا دارای ثبات می­باشد. از این رو سرمایه‌گذاری در این بخش ریسک پایینی داشته و با اعمال مدیریت صحیح و هدفمند در بازار جهانی درآمد تضمین شده ای را نوید می‌دهد.

درآمد حاصل از فروش تجهیزات سخت افزاری بخش‌های مختلف ارتباطات سلولی (میلیون دلار)