بازار جهانی تجهیزات دسترسی رادیویی نسل چهارم (۴G LTE)

بازار اپراتورهای موبایل به گونه­ای است که در شرایط فعلی مجبورند به سمت استفاده از فناوری LTE برای کسب رضایتمندی مشتری و حفظ سهم بازار خود اقدام نمایند. در حال حاضر از نقطه نظر تولید تجهیزات LTE کشور چین یکی از پیشروهای این بازار می­باشد و سهم قابل توجهی از بازار را در اختیار دارد، همچنین کشورهای ژاپن، آمریکا و کره جنوبی و چند کشور اروپایی از جمله کشورهایی می­باشند که در این بازار سهم دارند.

در سال ۲۰۱۶ بیش از ۷۰۰ اپراتور در سراسر جهان بر روی فناوری LTE سرمایه‌گذاری کردند و نزدیک به ۵۰۰ اپراتور به صورت تجاری در حال ارائه خدمات پهنای باند تلفن به صورت شبکه LTE می‌باشند. در سال ۲۰۱۳ شرکت SK Telecom برای اولین بار شبکه LTE پیشرفته تجاری را راه­اندازی کرد که قابلیت انتقال اطلاعات را با سرعت ۱۵۰ مگابایت بر ثانیه دارا بود. سایر اپراتورها نیز با توجه به روند پیشرفت فناوری، برای افزایش درآمد و حفظ سهم بازار خود، تجهیزات خود را برای استفاده از فناوری LTE بروزرسانی کردند، به طوری که در سال ۲۰۱۶ نزدیک به ۱۲۰ اپراتور موبایل تجهیزات LTE خود را با تمرکز بر سرعت انتقال داده بروزرسانی کردند.

تقاضا برای پهنای باند شبکه موبایل در جهان امروز به سرعت در حال افزایش است. در حالی که تا پایان سال ۲۰۱۴ اتصالات پهنای باند موبایل(۴G, 3G)، ۴۰ درصد از کل ارتباطات را شامل می­شد همچنین موسسه GSMA پیش‌بینی می­کند که در سال ۲۰۲۰ به بیش از ۷۰ درصد کل ارتباطات خواهد رسید. این اتفاق بیش­تر به دلیل در دسترس بودن، ارزان بودن و همه­گیر بودن گوشی­های هوشمند می­باشد. شبکه فناوری ۲G شبکه­ی غالب تا سال ۲۰۱۴ باقی ماند، ولی در حال حاضر این نسبت تغییر کرده و در حال از دست دادن موقعیت خود می‌­باشد. ارتباطات ۲G در سال ۲۰۰۸، ۹۰ درصد ارتباطات داده را به خود اختصاص داده بود، اما تا پایان سال ۲۰۱۴ به کمتر از ۶۰ درصد رسیده است.