يكشنبه ۱۸ تير

سرمایه گذاری کوالکام و نوکیا و اینتل بر روی MulteFire برای یکپارچه نمودن LTE و WiFi

کنسرسیومی در صنعت مخابرات، اقدام به معرفی فناوری نوینی با عنوان MulteFire نموده است، که مدعی ارائه خدمات شبکه سلولار ۴G LTE به سادگی پیاده‌سازی روتر‌های

سه شنبه ۲۹ فروردين

شبکه پهن باند کشور ۱۵ برابر رشد کرده است

محمود واعظی از رشد ۱۵ برابری شبکه پهن باند و رشد ۱۱ برابری شبکه انتقال کشور در دولت یازدهم خبر داد.
دوشنبه ۲۸ فروردين

بازدید از مرکز تحقیقات مخابرات و الکترونیک ETRI کره جنوبی

در اواخر فروردین جمعی از همکاران پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات و دفتر فناوری‌های ریاست جمهوری از مرکز ETRI بازدید کردند.